Service95 Logo
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 
Issue #003 Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Auburn haired model lies on back wearing blue stiletto heels and blue lingerie Parade x Lucky Star, Bryce Anderson

Harroni mbushjet: Këto marka të brendshmesh për femra po ripërkufizojnë fjalën “seksi” 

Një gjeneratë e re markash po rishqyrton atë që na nevojitet dhe atë që duam nga sirtarët tanë të të brendshmeve. Nuk është më e nevojshme që të vijnë të kombinuara me sajime të dala nga moda, që dikur konsideroheshin si një mënyrë e shpejtë drejt joshjes seksuale. Përkundrazi, këto veshje që janë më intimet vijnë me mesazhe gjithëpërfshirëse, themele të qëndrueshme dhe një qëndrim neutral ndaj gjinisë, që përfaqësojnë ditët e sotme.   Parade – marka e të brendshmeve e themeluar nga 24-vjeçarja Cami Téllez, e cila këtë vit është angazhuar në uljen e plotë të nivelit të karbonit – është në krye të këtij ndryshimi. “Për shumë kohë nuk e pashë veten apo shumë të tjerë të reflektuar te shitësit me pakicë”, – shprehet Téllez për Service95. “Duke ditur që markat kanë fuqinë të krijojnë skenarë kulturorë, u ndjeva e detyruar të hapja markën time për të ndihmuar në ndryshimin e historisë”. Në vitin 2020, ajo u largua nga Universiteti “Columbia” i Nju-Jorkut për t’iu përkushtuar Parade, një markë që nuk e përkufizon seksualitetin nga veshjet prej sateni dhe zbukurimet fine, por përkundrazi përbëhet nga bokse të shkurtra të ndritshme, të guximshme dhe kupa të hijshme e të buta.  Ndryshe nga markat e mëparshme, ajo drejtohet nga interpretimi jo i qëndrueshëm se si duket një pamje seksi dhe, në fund të fundit, se si ndihet. “Ne kurrë nuk përcaktojnë se çfarë duket seksi. Ne kërkojmë sugjerime nga komuniteti ynë dhe bazuar në atë që thonë, krijojmë produkte dhe një hapësirë që u mundëson njerëzve të shprehin se çfarë do të thotë të dukesh seksi”, – shprehet Téllez. “Parade ka rrëzuar monopolin arkaik të të brendshmeve, dikur i dominuar nga një estetikë haptazi seksuale që kujdesej për mënyrën se si do të shihej nga mashkulli”.   Naomi Pike, ish-redaktore në British Vogue, është një shkrimtare e pavarur që jeton në Londër 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe