Service95 Logo
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira
Issue #039 Forca për të folur për tema të vështira

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Images of memorial service, tributes and Brandon Wolf's speech in honour of the victims of the Pulse nightclub shooting in Orlando Getty Images, Alamy

Forca për të folur për tema të vështira

Në podkastin tonë At Your Service, kam pasur fatin të flisja me njerëz të mahnitshëm dhe frymëzues, dhe i ftuari i episodit të nesërm nuk bën përjashtim. E kam fjalën për Brandon Wolf, aktivist i LGBTQIA+ dhe avokat i sigurisë së armëve me qendër në Orlando, Florida. Edhe pse mund të mos e njihni Brandon, mund të keni dëgjuar disa nga historitë e tij: Brandon u mbijetoi të shtënave me armë në vitin 2016 në klubin e natës “Pulse” në Orlando, ku u vranë 49 njerëz, përfshirë disa nga miqtë e tij, dhe që prej atij momenti është përpjekur që nëpërmjet dhimbjes të sjellë ndryshim. Ishte nder të flisja me të rreth asaj nate, se si ai po lufton për çështjen e kontrollit të armëve dhe se si jeta e tij ka ndryshuar gjatë këtyre gjashtë viteve.

Biseda me Brandon më bëri të mendoj thellë; shpresoj edhe ju, po aq sa unë, të mos e humbisni mundësinë për të ndjekur aktivistët e sugjeruar prej tij. 

Dua x

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

Thank you for subscribing. Please check your email for confirmation!

Please enter your email to check your subscription preferences for our newsletter

Subscribe
Invitation sent successfully!

Subscribe