Service95 Logo
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit
Issue #069 Festivali për dashamirët e librit

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

The Hay Festival 2023 line-up of speakers

Festivali për dashamirët e librit

Këtë fundjavë do të kem kënaqësinë të marr pjesë në Hay Festival në Uells. Ky festival vjetor i letërsisë është i njohur ndër dashamirët e librit dhe për mua si një e pasionuar pas leximit është një nder i vërtetë që jam ftuar të marr pjesë atje. Jam shumë krenare edhe për përurimin e Klubit të librit Service95. Të shtunën, më 3 qershor do të regjistroj një episod special të podkastit tim Dua Lipa: At Your Service ku do të zhvilloj një bisedë live me Douglas Stuart, autorin e librit të parë të muajit të Klubit të Librit Service95: Shuggie Bain. Të dielën, më 4 qershor do të flas për dashurinë time për librat me Gaby Wood, drejtoreshë e Fondacionit Booker Prize. Ju a do të shkoni në Hay Festival? Na tregoni në rrjetet tona sociale se për kë jeni të emocionuar të shikoni! Nëse nuk mund të merrni pjesë, atëherë shikoni dhe dëgjoni një koleksion të tërë me fjalime nga autorë nga festivalet e kaluara në Hay Player. Si fillim, po rekomandojmë pesë autorë:

Dua x

  1. Maya Angelou
  2. Laura Bates dhe Laurie Penny
  3. Bernardine Evaristo
  4. Anne-Marie Imafidon
  5. Margaret Atwood

Klubi i Librit Service95 është tani në dispozicion. Vizitojeni tani që të zbuloni librin tonë të parë të muajit: Shuggie Bain, plus shumë rekomandime të tjera për të lexuar dhe përmbajtje të reja emocionuese:

ZBULONI KLUBIN E LIBRIT SERVICE95 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe