Service95 Logo
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001
Issue #001

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Black and white photobooth strip featuring Dua Lipa, a brunette woman wearing a baseball cap

Mirë se vini në Service95! 

Gjashtë orë në ditë dhe pastaj disa... Kjo është koha që i kushtoj provave për turneun tim të ardhshëm Future Nostalgia “Nostalgjia e së ardhmes”. Ah, po... gjithashtu kam nisur edhe një punë tjetër me kohë të plotë: “Service95”, një buletin informativ interesant global për stilin, artin dhe kulturën të cilin jeni duke e lexuar tani.   Së shpejti do të mund të dëgjoni edhe Dua Lipën: At Your Service “Në shërbimin tuaj”, podkasti im shoqërues ku do të intervistoj disa prej emrave më mahnitës, frymëzues dhe më me ndikim në botë në fushën e muzikës, letërsisë, argëtimit, modës, aktivizmit, politikës... A jam e rraskapitur? Haha. Në fakt, jam shumë e lumtur! Më duket sikur jam kapur pas një rakete që është gati të lëshohet dhe shpresoj që ju të më bashkoheni në këtë rrugëtim.    Çdo javë do t’ju sjellim artikuj të shkëlqyer nga shkrimtarë të jashtëzakonshëm nga e gjithë bota, të cilët i adhuroj. Gjithashtu, do të ndaj me ju rekomandime dhe zbulime personale (ky zakon i vjetër i bërjes së listave dhe ndarjes së tyre me të dashurit e zemrës është ai çka frymëzoi “Service95”. Thjesht më quani këshilluesen tuaj për kulturën). Pra, me këtë ndërmend, duke qenë se sapo u largova nga Mbretëria e Bashkuar për të nisur turneun tim, këto janë disa nga vendet e mia të preferuara për ushqime në Londër. Ruani një vend edhe për mua dhe mirë së vini në “Service95”!   5 restorantet e mia të preferuara në Londër: 
  1. Westerns Laundry
  2. Gymkhana 
  3. Rovi
  4. Berenjak
  5. Lore of the Land
  Puthje, Dua 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe