Service95 Logo
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 
Issue #073 Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Dua Lipa: At Your Service Podcast Season 3 artwork

Dua Lipa: Jemi përsëri me At Your Service! 

Jam shumë e lumtur të njoftoj që podkasti im, Dua Lipa: At Your Service, do të rikthehet për një sezon të tretë, duke filluar nga nesër, e premte, 30 qershor. Ne kemi muaj që po punojmë për këtë dhe shpresoj t’ju pëlqejnë episodet e reja. Këtë sezon do të eksploroj me të ftuarit e mi disa nga temat që më magjepsin dhe shpresoj të tërheqin edhe vëmendjen tuaj. Në episodin e nesërm, do të intervistoj prezantuesen dhe YouTube-ren e Chicken Shop Date Amelia Dimoldenberg, e cila do të flasë për rëndësinë e përballjes me rreziqet dhe guximit pa u penduar, dhe si të zhvilloni perandorinë dhe të ndërtoni markën tuaj. Ishte e mrekullueshme të bisedoja me të dhe të mësoja më shumë për rrugëtimin e saj. Shpresoj që të kënaqeni me dëgjimin e këtij episodi, po aq sa më pëlqeu mua duke e regjistruar atë! Regjistrohuni tani në platformën ku zakonisht dëgjoni podkastet tuaja dhe bëhuni gati për një sezon të paharrueshëm. 

Dua x

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe