Service95 Logo
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re
Issue #046 Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Image of graffiti in Melbourne, Australia Gabriel Tan

Ditët e mia në Australi dhe Zelandën e Re

Kohët e fundit, gjatë turneut tim “Future Nostalgia” në Australi dhe Zelandën e Re, pata fatin të performoja për një natë në një nga teatrot e Melburnit në “St Kilda’s Palais”. Përvoja ishte e pabesueshme, më e pakta që mund të them, dhe rikonfirmoi dashurinë time për këtë qytet bohem australian. Ndihem gjithmonë si në shtëpinë time në Melburn, me ekuilibrin e tij të përsosur dhe të sofistikimit, pavarësisë dhe elegancës, dhe ajo që më pëlqen është fakti që ai i mban të fshehura vendet e tij më të mira. Me një kuzhinë të mrekullueshme, një skenë arti dinamike dhe një atmosferë të qetë plazhi, ju ftoj të eksploroni anën më pak të njohur të këtij qyteti, duke vizituar vendet e renditura më poshtë…

Dua x

  1. Hope St Radio – një mensë e këndshme e emërtuar pas një radiostacioni të pavarur në internet që duhet ta vizitoni patjetër.
  2. Gimlet – ky koktej bar dhe restorant i stilit të Çikagos karakterizohet nga nostalgjia dhe sharmi, dhe ndodhet në një ndërtesë historike të viteve 1920.
  3. Carlton Wine Room – një bar dhe bistro që ofron ushqim që kombinohet në mënyrë të përkryer me verërat.
  4. Galeria Kombëtare e Viktorias – u mahnita nga galeria e re australiane e artit dhe dizajnit bashkëkohor.
  5. Nomad – një restorant i frymëzuar nga kuzhina spanjolle, marokene dhe e Lindjes së Mesme, me ushqime kaq të shijshme. 

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE 

Read More

Subscribe