Service95 Logo
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit
Issue #022 Bukuria e pranimit

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Polaroids of Dua Lipa in her dressing room Elizabeth Miranda

Bukuria e pranimit

Mirë se vini në çështjen tonë të bukurisë! Kam menduar shumë së fundi rreth standardeve të bukurisë dhe fjalët e Jessica DeFino se “standardet e bukurisë i kanë rrënjët te forcat shtypëse patriarkale, supremacia e bardhë, kolonializmi dhe kapitalizmi”, më kanë bërë shumë përshtypje. Pa e kuptuar, ne mësojmë dhe pranojmë disa standarde që na ofrohen nga shoqëria dhe pa të cilat nuk ndihemi mirë (dhe po, edhe për yjet e muzikës pop ka disa pritshmëri në mënyrën se si duhet të duken). Artikulli i DeFinos na kujton që të mendohemi mirë për marrëdhënien tonë me bukurinë. Përse e bëjmë atë që bëjmë? A përcaktohet kjo nga shoqëria apo është diçka autentike e jona? Më pëlqen të eksperimentoj me flokët dhe tualetin (disa nga sekretet e mia më të bukura janë më poshtë), por nuk e bëj këtë sepse kështu më thonë të tjerët. Po e bëj sepse më lejon të shprehem në një mënyrë që fjalët (ose vargjet) nuk e bëjnë dot. Kjo është shumë e rëndësishme. Aty është fuqia e individit. Fuqia për të festuar në të vërtetë se kush je. Në fund të fundit, kjo është bukuria e vërtetë.

Dua x

  1. Për të freskuar pudrën tuaj kompakte, mbulojeni me shirit dhe më pas tërhiqeni për të larguar të gjithë mbetjet dhe yndyrën.
  2. Për aplikimin perfekt të penelit, vendoseni në mënyrë diagonale shiritin e fytyrës përgjatë kontureve të jashtme të syrit dhe përdoreni atë si udhëzues.
  3. Kapni furçën e penelit me piskatore, dhe më pas bëni grupe të vogla të qerpikëve të poshtëm me piskatore për sytë në formë merimange.
  4. Ndryshoni ngjyrën e buzëkuqit tuaj, duke i shtuar pak korrektor.
  5. Për të pasur një pamje të hijshme të flokëve, përdorni furçë dhëmbësh për t’i shtrirë flokët.

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe