Service95 Logo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Image of Dua Lipa on stage in Buenos Aries during her Future Nostalgia Tour Elizabeth Miranda

Buenos Aires, Te Amo

Një nga gjërat e mia të preferuara, kur jam në turne dhe vizitoj qytete të ndryshme nëpër botë, është të kërkoj këshilla nga miqtë e mi. Pavarësisht nëse janë vendës apo njerëz që e njohin mjaft mirë një vend, kam vënë re se ndjekja e sugjerimeve të tyre e bën udhëtimin shumë më personal dhe unik dhe kështu u dashurova sërish me Buenos Aires, një nga qytetet më të bukura në botë, ku kalova disa ditë plot me aktivitete në shtator. Falë mikeshës sime Mica, po përmend vendet që e bënë qëndrimin tim edhe më të veçantë.

Dua x

  1. Naranjo – një bar që ofron verëra të këndshme natyrale dhe pjata të shijshme të vogla i hapur deri në orët e vona.
  2. El Preferido de Palermo – një vend për të ngrënë një drekë të shijshme dhe me atmosferë të jashtëzakonshme.
  3. Atte – ndoshta një nga picat më të mira që kam provuar (deklaratë e fortë kjo, e di) dhe verëra të shkëlqyera natyrale.
  4. El Ateneo Grand Splendid – një teatër i vjetër i shndërruar në librari që e admiroj.
  5. Caminito – një muze në qiell të hapur në lagjen “La Boca” me shtëpi të bukura të pikturuara të frymëzuara nga një këngë tango.

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE 

← Back

Thank you for subscribing. Please check your email for confirmation!
Invitation sent successfully!

Please check your email for a reset password link!

Subscribe