Service95 Logo
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë
Issue #062 Bota është një skenë

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Theatre posters for stage productions of A Little Life, Julia ⓒ Prudence Upton; Angels In America, Hamilton, A Strange Loop and Here Lies Love A Little Life; Julia ⓒ Prudence Upton; Angels In America; Hamilton; A Strange Loop; Here Lies Love

Bota është një skenë

Së fundmi pata kënaqësinë të shikoja në Londër premierën e shfaqjes A Little Life. Bazuar në romanin emocionues nga e ftuara e podkastit At Your Service Hanya Yanagihara (për të cilin kam shkruar më parë), kjo shfaqje në West End i ka dhënë jetë të re tekstit. Përshtatja, e drejtuar nga i jashtëzakonshmi Ivo Van Hove, është sa mallëngjyese aq edhe magjepsëse, dhe më ka bërë të mendoj për shfaqje të tjera po aq të thella që mezi pres t’i shoh. Shikoni listën time më poshtë. Si gjithmonë, na vizitoni në rrjetet tona sociale për të na njoftuar se cilat janë shfaqjet më tërheqëse që doni të mos humbni. Unë jam gjithmonë duke e përditësuar listën time të dëshirave! 

Dua x 

  1. Julia, Sidnej – Julia Gillard, kryeministrja e parë femër në Australi, mbajti një fjalim mbi mizogjininë në vitin 2012 që u bë viral në gjithë botën. Joanna Murray-Smith e përshtati atë në një shfaqje tërheqëse, tani e vënë në skenë në Sydney Opera House.
  2. Angels In America, Tokio – kjo shfaqje e jashtëzakonshme, por në kohën e duhur, me dy pjesë mbi krizën e SIDA-s është përkthyer në japonisht dhe do të vihet në skenë në Tokyo’s New National Theatre nga data 18 prill.
  3. Hamilton, Puerto Riko – muzika fenomenale rikthehet në San Juan – ende në rindërtim e sipër pas uraganit Maria në 2017 – nga datat 13-25 qershor dhe përfshin një performancë bamirësie për Hispanic Federation dhe Flamboyan Arts Fund.
  4. A Strange Loop, Londër – Më erdhi shumë keq që e humba kur u vu në skenë në Nju Jork këtë shfaqje të pabesueshme, e cila tregon historinë e Usher, një shkrimtar i ri me ngjyrë dhe homoseksual. Megjithatë, do ta shikoj në Barbican nga 17 qershori.
  5. Here Lies Love, Nju Jork – Legjendat e muzikës David Byrne dhe Fatboy Slim bashkëpunojnë në këtë muzikal disko-pop për jetën e jashtëzakonshme të ish-zonjës së parë të Filipineve Imelda Marcos, nga 17 qershori.

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe