Service95 Logo
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  
Issue #008 Bëhuni gati  

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Film still from The Queen (1968) The Queen (1968), Netflix Film

Bëhuni gati  

Prej kohësh kam qenë një admiruese e stilit “drag”, si një formë radikale e artit dhe e përkrahjes, kështu që e admiroj vërtet punën që Sasha Velour (fituesja e sezonit të nëntë të RuPaul’s Drag Race) ka bërë për edukimin dhe përhapjen e mesazhit pozitiv të “drag” anembanë globit. Këtë javë, Sasha merr përsipër Service95 duke pasur në fokus një udhëzues shumë special për të kuptuar pozitën e pabesueshme të Service95 në kulturën e kaluar dhe atë të tashme, si dhe ofron një program të përzgjedhur të vendeve e veprave “queer*” (si filmi dokumentar i përmendur më lart The Queen) dhe krijuesve që të gjithë duhet të mbështesim përtej atyre që u japin hijeshi ekraneve tona televizive. Kam mbajtur shënime tashmë dhe shpresoj që edhe ju gjithashtu.   Dua x   

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe