Service95 Logo
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 
Issue #078 Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Illustrated portrait of Amanda Feilding Amanda Feilding © Sam Kerr (2023)

Amanda Feilding flet për përdorimin e sigurt të psikodelikëve 

Reformatorja e politikës së drogës Amanda Feilding, e njohur gjithashtu si Zonja e Parë e LSD-së, është e ftuar këtë javë në podkastin Dua Lipa: At Your Service. Mos e humbisni këtë episod magjepsës që do të transmetohet nesër, e premte, 4 gusht. Përdorimi i psikodelikëve ka rreziqet e veta, por për ata që janë të interesuar t’i provojnë gjithsesi, Fielding ofron pesë këshilla thelbësore për ta bërë këtë në mënyrë të sigurt.

  1. Jini të vetëdijshëm për mjedisin përreth jush: zgjidhni një hapësirë të mbrojtur ku mund të shmangni shqetësimet e papritura dhe sigurohuni që të ndiheni të sigurt dhe të keni pranë dikë të cilit i besoni për t’ju mbështetur gjatë përvojës.
  2. Bëni sa më shumë kërkime të jetë e mundur për substancën që do të merrni, duke përfshirë mënyrën se si ekspertët rekomandojnë ta përgatitni dhe kombinoni.
  3. Merrni një tabletë vitaminë C me çlirim të ngadaltë për të ndihmuar trupin tuaj të prodhojë adrenalinë dhe të keni disa fruta pranë për të mbajtur nën kontroll glukozën.
  4. Zgjidhni lëndë të përbëra të pastra (përdorni një paketë testimi për të matur përqendrimin e substancave të tilla si LSD, psilocibinë ose MDMA) dhe filloni me një dozë të vogël.
  5. Shmangni përzierjen e lëndëve të përbëra, për shembull, me alkool ose kanabis.

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe