Service95 Logo
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan
Issue #080 6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

What to do in Goa, India. Beach destinations, shops and restaurants

6 rekomandimet më të mira të Anjali Mody për Goan

  1. Preferoj plazhet më pak të njohura të Goas së Jugut si Agonda dhe Palolem. Këtu nuk ka gjëra luksoze – jeni vetëm ju dhe uji.  
  2. Të dielat me familjen dhe miqtë kalohen në hotelin butik të plazhit Vaayu Kula në Mandrem. Vendndodhja, atmosfera dhe menyja janë të pakrahasueshme: Më pëlqen pija Basil beauty. Ne kthehemi në shtëpi vetëm pasi kemi parë perëndimin e diellit.  
  3. Në Goa ka shumë dyqane autentike të dizajnit dhe modës. Dhe, sigurisht, është edhe JOSMO! Më pëlqejnë gjithashtu FlameThe Good Life, Ranji Goa dhe Savio Jon për paraqitjen e tyre. Dashuria që themeluesit transmetojnë në krijimet e tyre është shumë e dukshme.   
  4. Fshatrat Bhatti, Vinayak dhe Copperleaf janë vendet që duhen vizituar për të shijuar thali autentike të Goas që zakonisht përfshin peshk të skuqur, kerri, oriz, perime, sallatë kokosi dhe turshi.  
  5. Feni është një liker tipik i Goas i bërë nga arra shqeme. Për ta shijuar, shkoni te Joseph’s në Panjim, një vend i vogël që ofron një atmosferë unike. 
  6.  Elsewhere është një pronë e bukur private buzë plazhit në një zonë që daton që nga viti 1886 ku mund të qëndroni në tenda buzë ujit ose në bungalot e veçanta. Vendndodhjen e saktë do ta mësoni vetëm pas prenotimit.

Nerul; Agonda; thali, Vinayak; Prana Anjuna; Vaayu Kula  Kshitij Jadhav; Palolem Beach; Joseph Bar, Panjim; Ranji Goa; Flame; Vaayu Kula  Kshitij Jadhav; SavioJon; Agonda; SavioJon; Vaayu Kula  Kshitij Jadhav; Palolem Beach

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe