Service95 Logo
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan
Issue #082 5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Illustrated portrait of Australian singer Troye Sivan Troye Sivan (2023) © Sam Kerr

5 vendet më të mira queer në Melburn sipas Troye Sivan

Këtë javë këngëtari australian Troye Sivan është i ftuar në Dua Lipa: At Your Service. Mos e humbisni këtë episod – që publikohet nesër, më 1 shtator – gjatë të cilit ai dhe Dua diskutojnë mbi identitetin. Aty, ai ndan me ne vendet më miqësore LGBTQIA+ që duhet të vizitoni në Melburn.

  1. Hares & Hyenas – Një librari queer në Melburn, me një shtëpi të re në Victorian Pride Centre.
  2. Victorian Pride Centre – Meqë ra fjala! Kjo është qendra e parë e ndërtuar për këtë qëllim për komunitetin LGBTIQIA+ të Viktorias në një ndërtesë të bukur në St Kilda.
  3. Sircuit – Këtu kam kaluar net e net të dehura dhe të nxehta – një klub klasik queer në Fitzroy. 
  4. The Peel – Një bar klasik që duhet ta vizitoni pasi keni qenë në Sircuit. 
  5. Çdolloj wine bar – Një ndër gjërat e mia të preferuara për Melburnin është se sa queer dhe i sigurt ndihet i gjithë qyteti. Shkoni të hani e pini në një nga baret/restorantet tona të verës.

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

Subscribe