Service95 Logo
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë
Issue #075 5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Dua Lipa summer beauty: image of Dua wearing a white crochet top

5 produktet e bukurisë që i mbaj gjithmonë në çantë

Pa çfarë nuk mund t’ia dal gjatë verës? Pa diellin, miqtë e mirë, një libër të këndshëm (shpresoj që edhe ju të jeni duke lexuar librin e muajit korrikKlubit të Librit Service95, Pachinko). Kur bëhet fjalë për produktet kozmetike, prirem ta ndryshoj rutinën time me fillimin e përmirësimit të motit (siç po ndodh tani në Londër), kështu që doja gjithashtu të rekomandoja produktet e mia të domosdoshme që ndihmojnë lëkurën dhe flokët e mia të jenë të shëndetshme gjatë nxehtësisë së verës. Vetëm mendimi për t’i marrë me vete në plazh më emocionon kaq shumë sa mezi pres të shkoj me pushime!

Dua x

  1. EltaMD UV Clear Broad-Spectrum SPF46 – asnjëherë mos dilni nga shtëpia pa një krem të mirë kundër diellit.
  2. Tatcha The Kissu Lip Mask – për buzë të buta dhe super të hidratuara.
  3. Caudalie Beauty Elixir Face Mist – një spërkatës që i jep fytyrës shkëlqim në çdo kohë.
  4. Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream – një locion ushqyes dhe forcues për t’u përdorur në të gjithë trupin.
  5. Ouai Wave Spray – spërkatës flokësh për valëzime të buta dhe të lehta.

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe