Service95 Logo
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 
Issue #008 5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Illustration of Elton John Anje Jager

5 muzikantët e përzgjedhur të Elton John që t’i dëgjoni tani 

Në episodin e fundit të podkastit tonë Dua Lipa: At Your Service – botohet nesër, ditën e premte, më 25 mars – Elton John diskuton me Duan rreth talentit që po e dëgjon pikërisht tani.
  1. Wet Leg, dy gra nga Ishulli i Uajt në Mbretërinë e Bashkuar, të cilat janë fantastike. 
  2. Yard Act, një djalë i quajtur James Smith është vokalisti i grupit, që e admiroj vërtet shumë. 
  3. Intervistova St. Paul And The Broken Bones nga Birminghami, Alabama; ata janë vërtetë fantastikë, dhe të jashtëzakonshëm kur këndojnë “live”.  
  4. Toulouse, kush e këndon këtë këngë tmerrësisht të bukur, We’ll Know Come Morning 
  5. Cleo Sol është njëra nga këngëtaret e mia të preferuara. Ajo këndon për shtëpinë diskografike [“British music collective”], grupi “SAULT”, dhe tashmë ka hedhur në treg albumin e saj të mrekullueshëm të titulluar Mother. 

Fondacioni “Elton John AIDS” po punon për t’i dhënë fund epidemisë së SIDËS në mbarë botën, duke ofruar informacione jodiskriminuese për HIV-in dhe simpati atyre që janë në rrezik. Për të mësuar më shumë dhe për të dhënë donacione, vizitoni donate.eltonjohnaidsfoundation.org 

 

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe