Service95 Logo
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 
Issue #081 5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Illustrated portrait of comedian Ziwe Ziwe (2023) © Sam Kerr

5 gjërat e Ziwe që të bëjnë të qeshësh me të madhe 

Këtë javë komediania amerikane Ziwe Fumudoh është e ftuar në Dua Lipa: At Your Service. Për të dëgjuar bisedën e tyre rreth temës: “Çfarë është gazmore në ditët e sotme?” ndiqeni episodin e saj nesër, e premte, 25 gusht. Aty, ajo i tregon Duas për pesë gjërat që e kanë bërë të qeshin me të madhe këtë vit.   

  1. Do të thosha [libri im] Black Friend nga Ziwe, sepse unë qesh me batutat e mia – nuk ju gënjej.  
  2. Një film i titulluar The Blackening – është një komedi horror rreth disa miqve që shkojnë në një kabinë në mal dhe mbase vriten të gjithë që është shumë gazmor. 
  3. No Hard Feelings me Jennifer Lawrence. Ne e dimë se ajo mund të aktrojë, por nuk është e drejtë që ajo mund të aktrojë dhe të jetë kaq gazmore njëkohësisht. 
  4. Real Housewives, fatkeqësisht, është një nga komeditë e mia të preferuara. I kthehem gjithmonë NeNe Leakes, por së fundi, një personazh me emrin Candiace Dillard ka thënë: “Jo sot, qafë, jo sot”.  
  5. Dua të them, kjo bisedë ishte shumë e këndshme... fola për karrierën time dhe qeshëm shumë, kështu që do të bëja edhe këtë bisedë kudo që ta dëgjoni në podkaste

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe