Service95 Logo
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed
Illustrated portrait of actor and director Riz Ahmed © Anje Jager

5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed

Në episodin e fundit të podkastit tonë Dua Lipa: At Your Service – do ta ndiqni nesër, të premten, më 22 prill – aktori dhe muzikanti Riz Ahmed rekomandon filmat që duhet të shikoni.
  1. La Haine. Është një film politik kaq tërheqës, gazmor, argëtues dhe i drejtpërdrejtë që flet për fëmijërinë në një banesë sociale në Paris.
  2. The Thin Red Line, një film nga Terrence Malick që flet për luftën dhe vetminë; është një film kaq i bukur dhe ka një kolonë zanore të mrekullueshme.
  3. The Godfather: Pjesa II – Më pëlqen më shumë e para, por në pjesën e dytë luajnë Al Pacino dhe Robert De Niro, dhe kjo është qershia mbi tortë. Teksa shikoja dokumentarë italo-amerikanë gjatë fëmijërisë sime, ai ekran më sillte ndërmend përvojën time – përvojën e emigrantit, e të huajit.
  4. Për këtë aryse, Goodfellas qëndron në krye të listës. Nëse nuk e keni parë Goodfellas, ndaloni çfarë jeni duke bërë dhe shikojeni tani!
  5. Do të tregohem i njëanshëm dhe do të flas për një film për të cilin pata fatin të isha producent; një film që bëri histori, duke qenë filmi i parë i nominuar për gjuhën më të mirë të huaj, dokumentarin më të mirë dhe animacionin më të mirë: Flee. Është një histori e bukur dhe prekëse që flet për një refugjat gej afgan; një histori që nuk do të venitet, pasi fatkeqësisht po bëhet gjithnjë e më shumë reale.

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

 
← Back

Thank you for subscribing. Please check your email for confirmation!
Invitation sent successfully!

Please check your email for a reset password link!

Subscribe