Service95 Logo
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 
Issue #007 5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Illustration of author Hanya Yanagihara © 2022, Anje Jager

5 destinacionet globale të Hanya Yanagihara 

Autorja e librit më të shitur A Little Life përmend vendet e saj të preferuara për t’u vizituar në episodin e fundit të Dua Lipa: At Your Service – publikohet nesër, e premte data 18 mars.  
  1. Il Pellicano në Porto Ercole, Itali – resorti klasik mesdhetar buzë plazhit. Ushqimi është i mahnitshëm dhe aty gjen një ndjesi shumë intime. 
  2. Amanbagh në periferi të Jaipurit në Indi. Secila vilë ka pishinën e saj, dhe në pishinë ju afrohen majmunët të cilët përpiqen t’ju marrin ushqimin! 
  3. Dar Ahlam në një oazë në shkretëtirë afër Ouarzazate, Marok Ndërsa ecni mbrëmjeve, zbuloni se darka është përgatitur për ju diku jashtë – ndonjëherë mbi çati ose në çandra prej mëndafshi në kopshte. 
  4. Amansara në Siem Reap, afër tempullit “Angkor Wat”, Kamboxhia. Mund të zgjoheni në orën 04:00 dhe të shkoni të vizitoni tempullin – është diçka spektakolare. 
  5. Fujiya Inn në Ginzan Onsen, një qytezë me ujëra termale natyrale në Japoni. E kaloni kohën duke u larë në ujëra të ndryshme; gjatë dimrit mund të shikoni flokët e dëborës që bien teksa bëni banjë. 
 

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe