Service95 Logo
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram
Issue #037 5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Images of sex-positive activists Portia Brown, Hannah Witton, Andrew Gurza, Erika Hart and Sonalee Rashatwar

5 aktivistët më të mirë të pozitivitetit seksual për t’u ndjekur në Instagram

Kur bëhet fjalë për pozitivitetin seksual, burimi juaj i rrjeteve sociale mund të jetë një burim befasues ngushëllimi, komuniteti dhe informacioni. Zërat online që veprojnë në këtë hapësirë ​​ofrojnë një platformë të hapur, të pafiltruar, ku diskutohet për çështje të cilave shumë organizata mediatike “konvencionale” u shmangen. Kjo është veçanërisht e vërtetë për njerëzit me ngjyrë dhe ata nga komunitetet me aftësi të kufizuara ose LGBTQIA+, shqetësimet e të cilëve rrallë merren parasysh në bisedat tradicionale. Po përmendim pesë më të preferuarat që duhet t’i ndiqni:

 1. Portia Brown @theportiabrown
  Portia Brown, një trajnere e marrëdhënieve intime me banim në SHBA, vendosi të merrej me këtë profesion, duke ndjekur atë që ajo vetë e quan zbardhja e sferës së mirëqenies seksuale. Në kontrast me këtë, puna e saj synon në mënyrë specifike të ndihmojë gratë dhe femrat me ngjyrë, dhe faqja e saj ofron rregullisht këshilla për shërimin dhe fuqinë seksuale.
 2. Hannah Witton @hannahwitton
  Falë suksesit të saj në YouTube, Witton i ka bërë vetes emër si fytyra e mirëqenies seksuale të mijëvjeçarëve të rinj për më shumë se dhjetë vjet, dhe gjithashtu drejton një podkast (@doingitpodcast), që synon të nxisë një qasje “të çuditshme” ndaj seksit. Asnjë pyetje nuk është e ndaluar. Empatia me të qeshura dhe këshillat e vlefshme janë të garantuara.
 3. Erika Hart @iharterika
  Hart u frymëzua nga fakti se, si fëmijë, nuk mund të merrte përgjigje të qarta për pyetjet e saj rreth seksit. Hart u bë profesoreshë e marrëdhënie intime dhe tani punon si mësuese, shkrimtare dhe aktiviste e marrëdhënieve intime. Si jogjinore “queer”, postimet shërbejnë si përgjigje ndaj pyetjeve rreth seksit, duke theksuar kryqëzimet jetike midis përkatësisë etnike, gjinisë dhe seksualitetit.
 4. Andrew Gurza @aagurza
  Andrew Gurza është konsulent i ndërgjegjësimit për aftësitë e kufizuara që përdor rrjetet sociale për të përmirësuar seksualitetin e personave me aftësi të kufizuara. Gurza madje ka gjetur guximin për t’u shfaqur në pornografi “queer”, të cilën ai e përshkruan si “forma përfundimtare e fuqizimit dhe aktivizmit seksual”.
 5. Sonalee Rashatwar @thefatsextherapist
  Punonjës social klinik, terapist dhe aktivist i seksit, vepra e Rashatwar ka si prioritet shëndetin “e dhjamosur” seksual. Biseksual dhe jo-gjinor, Rashatwar ofron këshilla gjithëpërfshirëse jogjykuese, pra, një etikë që mund të gjendet në postimin e tij.

Marie-Claire Chappet është gazetare e arteve dhe kulturës që jeton në Londër dhe redaktore kontribuuese në “Harper’s Bazaar”

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe