Service95 Logo
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm
Issue #018 Aty ku e nisëm

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Illustration of Dua Lipa overlooking a sea view from a balcony © Cookie Moon, 2022; @thecookiemoon

Aty ku e nisëm

Leximi i buletinit të kësaj jave më mbush me kaq krenari – në të përfshihen tregime të vlerësuara dhe të kuruara globale të cilat i mendoja të mundshme kur fillova të ëndërroja për herë të parë për Service95. Nga një profil i përsosur i Akwaeke Emezi nga Nigeria, deri te një karakteristikë e platformës për rishitjen e produkteve të modës ekologjike për mjedisin “Reluxe”, jam e emocionuar që vazhdoj të zgjeroj botëkuptimin tonë nëpërmjet këtyre botimeve. Dhe zgjedhja... e kësaj jave në “Kjo risi unike”, filmi i ri Fire Island (“Ishulli i zjarrit”) – ku luan aktori brilant i Saturday Night Live (i cili është edhe një miku im) Bowen Yang – më frymëzoi të mendoj për filmat e tjerë të verës që ju çojnë në një vend tjetër dhe ju bëjnë të ndiheni sikur gjithçka është ende e mundur, pavarësisht situatës në botë. Më poshtë po japim disa nga filmat që më pëlqejnë shumë. Shpresoj që ata dhe botimi numër 018 t’ju ofrojnë të njëjtën kënaqësi, ashtu si edhe mua.

  1. Little Miss Sunshine
  2. The Talented Mr Ripley
  3. True Romance
  4. Moonstruck
  5. How To Lose A Guy In 10 Days
 

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe