Service95 Logo
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë
Issue #047 2022 në retrospektivë

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Animated GIF of newsletter article images, podcast artwork and illustrations

2022 në retrospektivë

Mirë se vini në numrin tonë të fundit për vitin 2022, viti i themelimit i Service95! Ekipi im dhe unë jemi shumë krenarë për komunitetin që kemi ndërtuar dhe ka qenë kënaqësi të dëgjojmë se sa shumë ju kanë pëlqyer historitë që ju kemi treguar gjatë vitit. Faleminderit shumë; mbështetja juaj është shumë domethënëse. 

Tani jam në shtëpi, gati të gjej pak kohë për të pushuar, të përkulem mbi disa libra të bukur dhe të relaksohem. Me këtë në mendje, ne po përdorim numrin e sotëm për të nxjerrë në pah disa nga tregimet dhe autorët tanë të preferuar gjatë këtyre gjashtë muajve të fundit. Zgjedhja e tyre ishte pothuajse e pamundur: vizitoni arkivin tonë në faqen e internetit dhe lexoni historitë që nuk mund t’i përfshinim këtu për mungesë hapësire, por këta artikuj më kanë hapur sytë që ta shoh botën në një këndvështrim tjetër dhe shpresoj të njëjtën gjë edhe për ju. 

Pushimi ynë do të vazhdojë edhe javën e ardhshme, kështu që nuk do të botojmë numrin e radhës të enjten më 29 dhjetor. Shpresoj që të shfrytëzoni sezonin e festave për të pushuar dhe për të rimarrë energjitë pas një viti kaq sfidues për shumë njerëz. Ju falënderoj sërish që vazhdoni të lexoni Service95. Shumë lajme të mira na presin në vitin 2023, kështu që shihemi atëherë! 

Dua x

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe