Service95 Logo
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje
Issue #058 Tani në shitje

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Image of Dua Lipa

Tani në shitje

Bashkohuni me themeluesen tonë Dua Lipa në një event dixhital live më 13 prill ku ajo do të na flasë ekskluzivisht se si lindi Service95. Ajo do të na tregojë për frymëzimin e saj fillestar, çfarë e nxiti të merrte rrugën e sipërmarrjes dhe medias, dhe do të na japë një pasqyrë të prapaskenave se si funksionon marka, si dhe një këndvështrim të shpejtë të asaj që pritet të ndodhë në vitet e ardhshme. Më pas do të vijohet me një seancë pyetje-përgjigje. Mos e humbisni! 

Nuk mund ta ndiqni drejtpërdrejt? Me blerjen e një bilete do të mund të keni qasje në regjistrimin për shtatë ditë pas blerjes.

BLINI BILETAT

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe