Service95 Logo
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore
Issue #028 At Your Service: (Mini) seritë verore

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Dua Lipa: At Your Service Podcast Summer Series logo Dua Lipa: At Your Service

At Your Service: (Mini) seritë verore

Jam e emocionuar t’ju informoj se sezoni i dytë i podkastit tim, Dua Lipa: At Your Service, do të jetë me ju muajin tjetër, por, ndërkohë, më lejoni t’ju prezantoj me At Your Service(Mini) seritë verore.Një lloj riaktivizimi, kjo seri me tri pjesë, që fillon nga episodi i nesërm – një meditim i udhëhequr, që është krijuar nga unë dhe mësuesja ime, Annie, i shoqëruar nga video të shkurtra nga YouTube, i cili synon t’ju ndihmojë që të ndiheni përsëri me këmbë në tokë dhe të shëndetshëm, nëse ju, ashtu si unë, keni patur një verë të vrullshme plot me entuziazëm e më shumë. Regjistrimi i tyre më ndihmoi të gjeja përsëri pikën time te referimit. Shpresoj e njëjta gjë të vlejë edhe për ju. 

Dua x 

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe